Search

Favourite Projects

Barsy

Ads

Онлайн Тото

March 3rd, 2007 by lukav

Това може да изглежда като малко реклама, но то всъщност си е. Всички знаят как жените пазаруват, за да се почувстват добре и да похарчат малко пари … Е от време на време и аз имам такава нужда … но да купувам дрехи никога не ми е било забавно или отпускащо. Самото харчене на пари обаче си е … И какво да правим … Да играем на тото 🙂 може даже да спечелим. Само че, аз не съм от хората дето ще се облекат и излязат само за да пуснат тото… Глупаво е. И понеже българския спортен тотализатор за 10 години не успя да пусне онлайн купуване на билети, се наложи да потърся друго. Но всички искат да си гражданин на страната. Търсих, търсих и накрая намерих:

Тези австралийски приятели позволяват, на всички да играят и печелят. И аз играх и аз спечелих. Играйте и вие, печелете и вие.

Posted in BG, Soul | 2 Comments »

2 Responses

  1. Anonymous Says:

    Ти не играеш тото а печелиш като караш хората да натискат линка, който си поставил!
    Много си lukav:)

  2. lukav Says:

    Напротив!
    играя доста и от scratch card съм печелил 2 пъти по 50 AUD, а от тото-то съм печелил по 25 AUD. Имам над 400 изиграни игри.
    Колкото до печеленето от линк-а. Не виждам нищо лошо при положение, че хората плащат едно и също, за сведение до този момент от линк-а не съм спечелил нищо!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.